Hjemmesidebanner
fredag, 19 maj 2017 07:30

Bedst af 7 sæt til 15 point – FIVB tester nyt pointsystem

Written by
Foto: MortenO.com Foto: MortenO.com
Det internationale volleyballforbund FIVB tester et nyt pointsystem ved de kommende U23 verdensmesterskaber.

Tidligere på året samledes en række internationale toptrænere i det internationale volleyballforbund FIVB’s hovedkvarter i Lausanne i Schweiz.

Et af punkterne på dagsordenen var regelændringer, der kunne forkorte spilletiden og gøre volleyball mere attraktiv for publikum – både i hallen og hjemme i stuerne.

Et af de forslag, er et nyt pointsystem, som allerede vil blive testet ved dette års U23 VM. Her vil der blive spillet bedst af 7 sæt til 15 point.

Ved første øjekast kan det lyde selvmodsigende, at flere sæt skulle give kortere kampe. Men ved kun at spille til 15 point i hvert sæt, skal man samlet set opnå færre point for at vinde en kamp.

Det nye pointsystem bliver testet ved U23 VM senere i år, hvor herrerne spiller i Egypten den 18.-25. august og damerne den 10.-17. september i Slovenien.

Kilde: globoesporte.globo.com
Read 1220 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.