Hjemmesidebanner
tirsdag, 10 januar 2017 09:17

Landsholdshæver skifter klub for at sikre spilletid og oprykning

Written by
Foto: MortenO.com Foto: MortenO.com
Udsigten til dalende eller slet ingen spilletid får Axel Jacobsen til at vinke farvel til Bolívar og sige goddag til San Lorenzo i den næstbedste argentinske liga.

I slutningen af 2016 spillede den danske landsholdshæver Axel Jacobsen ellers VM for klubhold med sin argentinske klub Bolívar.

Derfor vækker det også en del opsigt i Argentina, at den danske landsholdshæver nu skifter til San Lorenzo i den næstbedste række A2.

Årsagen skal findes i, at Bolívar i december fik mulighed for at hente den argentinske landsholdshæver Demián Gonzalez. Dermed rådede Bolívar over ikke færre end tre gode hævere, heriblandt Axel Jacobsen.

Da den danske landsholdsanfører lå allerede i tæt fight om en plads i startopstillingen med klubbens anden hæver Maximiliano Chirivino, blev udsigten til spilletid væsentlig forværret for danskeren med ankomsten af den nye stjernehæver.

Bolívar og Axel Jacobsen blev derfor enige om, at det var bedst for begge parter, hvis Jacobsen fandt en ny klub, som kunne sikre mere spilletid.

Det bliver nu San Lorenzo, der får glæde af Axel Jacobsens sikre hænder i 2017. Han har allerede trænet sammen med sin nye klub og spillet en venskabskamp, inden sæsonstart 13. januar.

San Lorenzo har været ude af argentinsk topvolley i en årrække. Sidste gang klubben var med i det bedste selvskab var i 2004-2005-sæsonen. Nu er klubbens mål at rykke op i landets bedste række A1.
Read 1121 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.