Hjemmesidebanner
torsdag, 15 december 2016 13:00

Volleyball Danmark er klar med egen tv-kanal på nettet

Written by
Volley TV er Danmarks nye volleyball TV-kanal på nettet og vil fremover være der, hvor du kan se live-kampe, få nyhedsindslag og meget mere fra både beach, bredde og eliten.

VolleyTV.dk er det let at navigere rundt og finde præcis de indslag, som du finder interessant.

Du kan se frem til en endnu federe oplevelse, når du streamer kampe fra bl.a. Volleyligaen, landskampe, beachtouren og ungdomsmesterskaber.

Volley TV sender første gang fredag den 16. december, hvor alle semifinaler fra Final 4 er på programmet. Vi er naturligvis også på pletten lørdag, hvor pokalmetrene findes.

”Volley TV er en tidlig julegave til alle, der interesserer sig for volleyball,” siger Casper Ahlehoff Hansen, mediekonsulent i Volleyball Danmark.

”Vi glæder os til at vise vores nye, flotte platform frem. Vi synes selv, at Volley TV er overskuelig at gå til for brugerne. Forhåbentlig får alle en rigtig god oplevelse, når de er inde på sitet for enten at se LIVE-kampe, nyhedsindslag eller gå på opdagelse i arkivet,” siger han.

Som en ekstra service har vi oprettet en abonnementsfunktion, så du kan få direkte besked, hver gang der er en ny video eller live-udsendelse på Volley TV.

”Det har været vigtigt for os at få samlet alle videoer ét sted, så brugerne bliver vant til, at de kan se alle volleyball-relaterede indslag på én platform, Volley TV,” siger Casper Ahlehoff Hansen.

På VolleyTV.dk kan du allerede nu se alle de videoer, Volleyball Danmark tidligere producerede til Zibra Sport.

Det er vigtigt for Volleyball Danmark, at have sin egen TV-kanal på nettet, og derfor er Volley TV blevet en realitet.

Med Volley TV siger Volleyball Danmark dermed samtidig mange tak for samarbejdet i denne omgang til Zibra Sport. Volleyball Danmark har været glade for samarbejdet med Zibra Sport, som har hjulpet meget med at etablere streaming af volleyball på nettet.

KLIK HER FOR AT KOMME I GANG MED AT SE VOLLEY TV MED DET SAMME.

X
Read 1310 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.