Hjemmesidebanner
torsdag, 15 december 2016 12:19

Find inspiration til at lette dagligdagen i hallen med det nye Volleypedia

Written by
Volleypedia er et opslagsværk på nettet, hvor du kan finde inspiration til at lette din dagligdag i hallen og i arbejdet med at rekruttere og fastholde spillere og ledere.

Volleypedia er et levende opslagsværk, der vil løbede bliver udbygget og opdateret med flere emner og flere artikler. Kort sagt et værktøj, der kan bruges hands on i hallen.

På Volleypedia har vi med input fra klubber, trænere og spillere samlet gode eksempler på, hvordan man kan gøre volley-hverdagen lidt lettere.

Du kan fx læse eksempler på, hvad man kan gøre for at rekruttere flere spillere til klubben. Eller hvordan man gør den daglige træning nemmere for den enkelte træner.

Lige nu er der inspiration at hente til Welcome U, rekruttering af spillere, fastholdelse af spillere, rekruttering og fastholdelse af frivillige samt trænerrollen.

Har du ideer eller emner, der skal med i Volleypedia, så skriv til Volleyball Danmarks Bredde- og Udviklingsafdeling.

Klik her for at komme i gang med at bruge Volleypedia med det samme.
Read 414 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.