Hjemmesidebanner
onsdag, 07 december 2016 09:47

250 elever havde volleyball og sundhed på skoleskemaet

Written by
En masse elever fra 2. og 3. klassetrin havde byttet skolebøgerne ud med halgulvet og volleyball, da Volleyball Danmark, Gentofte Volley og Novo Nordisk inviterede en række skoler til kidsvolley stævne i Kildeskovshallen.

Et tæt samarbejde mellem Volleyball Danmark og Novo Nordisk gør, at der året rundt inviteres en masse af landets skoler til en dag i hallen med fokus på Kidsvolley og sundhed.

Sidste gang der blev afholdt skolestævne, var det i tæt samarbejde med Gentofte volley, da Kildeskovshallen åbnede dørene for mere en 250 elever fra 2. og 3. klassetrin.

”Det er et samarbejde, vi har haft med Novo Nordisk i små 10 år. Samarbejdet sikrer, at vi får en økonomi, så vi kan kan sende pokaler og tuneringsmateriale ud til mere end 37.000 elever årligt,” siger Christina Attrup Juhl, der er teamleder i Bredde og Udviklingsafdelingen i Volleyball Danmark.

Det er ikke kun økonomisk, at Novo Nordisk og Volleyball Danmark samarbejder og sørger for, at skoler fra hele landet inviteres til kidsvolley stævner. Ved flere stævner giver Novo Nordisk en række af deres ansatte muligheden for en noget anderledes arbejdsdag.

”Det er mega sjovt at bruge en dag herude med en masse glade elever, og det er da også meget anderledes end at bruge en dag ved skrivebordet. Det giver os en masse livsglæde at se så mange glade børn, der hygger sig her i hallen,” fortæller Stine Helth fra Novo Nordisk.

Stævnet i Kildeskovshallen blev en stor succes, hvor en masse glade elever foruden volleyball også havde mulighed for at fornøje sig med en masse andre aktiviteter, der alle havde fokus på sundhed.

”Det er genialt at kunne kombinere sundhed og Kidsvolley, da det sætter fokus på både sporten og på kosten. Samtidig er det bare så fedt at se så mange glade børn. Det fortæller os, at det er en stor succes,” siger Christina Attrup Juhl.

Du kan se video fra Kidsvolley stævnet i Kildeskovshallen her.

 


Read 634 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.