Hjemmesidebanner
torsdag, 10 november 2016 07:15

Kan Hvidovre stjæle point fra mestrene i CL-opvarmer?

Written by
Gentofte varmer op til Champions League, når de i aften tager imod Hvidovre på hjemmebane i Volleyligaen. Se om Hvidovre kan overraske de regerende mestre direkte på Zibra Sport.

Aftenens opgør i Volleyligaen er mellem to mandskaber med to vidt forskellige udgangspunkter.

På den ene side er Gentofte ubesejrede i ligaen uden at afgive sæt i tre kampe, og de har spillet sig videre i Champions League.

På den anden side har Hvidovre ikke rigtig fået gang i spillet i denne sæson, hvor det er blevet til to sejre over oprykkerne fra Vestsjælland og to nederlag henholdsvis ude mod ASV Århus og hjemme mod Middelfart.

”Hvidovre har ikke spillet op til det niveau, som vi ved, de kan levere på. De har spillermaterialet til at blande sig i toppen, så de skal have flere sejre på kontoen for at slutte ordentlig i grundspillet,” siger Casper Ahlehoff Hansen, Volleyliga-kommentator hos Volleyball Danmark.

Han mener dog langt fra, at kampen i aften er afgjort på forhånd:

”Hvidovre kan øjne en chance for at levere en overraskelse og stjæle point mod Gentofte, som måske allerede har øjnene rettet mod deres næste Champions League-kamp. Hvidovre bør være ekstra opsatte og skal gå benhårdt efter at ramme en gylden dag,” siger Casper Ahlehoff Hansen.

Gentofte møder det russiske storhold Belgorod i Champions League på onsdag i Gentofte Sportspark. Først gælder det dog Hvidovre på den sædvanlige hjemmebane i Kildeskovshallen.

”Gentofte er inde i et rigtig stramt program, hvor de har spillet Champions League både onsdag og søndag i sidste uge. Nu på onsdag venter endnu en stor Champions League-kamp på hjemmebane. Jeg er spændt på, om Gentofte sparer nogle spillere til kampen mod Hvidovre,” siger Casper Ahlehoff Hansen.

”Selv hvis Gentofte sparer nogle spillere fra den normale startopstilling, er de favoritter til at vinde i aften,” siger han.

Gentofte spiller mod Hvidovre i Kildeskovshallen torsdag klokken 20:00. Kampen streaes direkte på Zibra Sport her. 
Read 795 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.