Hjemmesidebanner
mandag, 31 oktober 2016 06:00

Præsident Boričić: 2018 kan blive et særligt år for Danmark

Written by
Foto: MortenO.com Foto: MortenO.com
Præsidenten for det europæiske volleyballforbund CEV Aleksandar Boričić spår Danmarks landshold gode muligheder for at kvalificere sig til EM.

CEV-præsidenten tilkendegav på sit lynvisit i landet i sidste uge sin begejstring over, at Danmark deltagelser i kvalifikationerne til EM-slutrunderne på samtlige aldersårgange.

“Danmark ligger i en god position. De investerer i deres fremtid og deltager i alle CEV’s ungdomsmesterskaber,” siger Aleksandar Boričić.

”Det betyder, at Danmark har gode chancer for at klare sig gennem kvalifikationsprocessen og med den positive energi der ligger heri, kan de kvalificere sig til kommende EM-slutrunder,” siger CEV-præsidenten.

Han understreger sin pointe med henvisning til, at det europæiske volleyballforbund, blandt andet på opfordring fra Danmark, udvider det kommende EM fra 16 til 24 hold.  

“Vi udvider antallet af deltagerlande med otte, så europamesterskaberne i 2019 består af 24 hold. Danmark skal være blandt de 24 hold,” siger Aleksandar Boričić og slutter:

”2018 kan blive et helt særligt år for Danmark.”

CEV-præsidenten understregede, at Danmarks deltagelse i European League var en god mulighed for landsholdet til fortsat at udvikle sig.

”Herefter må World League være næste mål, og det er inden for Danmarks rækkevidde,” siger Aleksandar Boričić.

Kvalifikationen til EM-slutrunderne spilles i 2018.
Read 755 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.