Hjemmesidebanner

Partnere

Sparinvest

Sparinvest er hovedsponsor for herrelandsholdet. Sparinvest blev grundlagt i 1968 som en dansk investeringsforening, men er siden vokset til en international kapitalforvalter med aktiviteter i 14 europæiske lande. Sparinvest-koncernen forvalter en samlet kapital på godt 70 milliarder kroner for mere end 170.000 private og institutionelle investorer i ind- og udland.

Novo Nordisk

Novo Nordisks mål er at overvinde diabetes. Dels arbejder Novo på at finde en kur mod diabetes, dels finder virksomheden hele tiden bedre metoder til forebyggelse, diagnose og behandling af diabetes. Fysisk aktivitet er vigtig for at leve et godt liv med diabetes og for at forebygge type 2-diabetes. Og det er vigtigt at de gode vaner bliver tillært allerede i barndommen.

Mikasa - Tøj

Mikasa er tøjsponsor for de danske volleyballlandshold.
 
Mikasa er et verdensomspændende sportsfirma, som udover produktion af bolde og udstyr, har specialiseret sig i at levere sportstøj i højeste kvalitet. Mikasa har gennem mange år været et af de førende mærker indenfor produktion af volleyballtøj.

A-Sport er distributør for Mikasa i Danmark.

Mikasa - Bolde

Mikasa er boldsponsor og eneleverandør af bolde til Volleyball Danmark.

A-Sport er distributør for Mikasa i Danmark.

Besøg A-Sport på www.a-sport.dk eller kontakt Thomas Johansen tlf. 3032 1075, mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

TrygFonden

TrygFonden vil skabe tryghed i Danmark. TrygFondens mission er at bidrage til, at danskerne kan tage ansvar for egen og andres tryghed. De har fokus på udviklingen af tryghedsskabende projekter inden for tre kerneområder, sikkerhed, sundhed og trivsel, som de mener er essentielle for trygheden for den enkelte og for samfundet.

Aserve

Aserve Scandinavia A/S er etableret af Søren Jørgensen i maj 2001 og er en grossistvirksomhed med salg af sportsrelaterede produkter til det danske og skandinaviske marked. Aserve Scandinavia A/S har eneforhandlingen af Aserve produkter i hele Skandinavien. Virksomhedens kerneprodukter er koncentreret omkring sportsplejemidler og sportsbandager til forebyggelse og lindring af idrætsskader. Herudover indeholder sortimentet enkelte medicinske produkter. Virksomheden har kontor og lager i Ikast.

A-sport

A-Sport er totalleverandør af idræts-, trænings- og aktivitetsudstyr til danske klubber, skoler og institutionsmarkedet.
A-Sports produktsortiment indeholder alt hvad der skal til, når det gælder træning, motion, idrætsundervisning og sjove aktiviteter samt udstyr til idrætshallen, træningsbaner, og stadions m.m.

A-Sport har fokus på at tilbyde de bedste produkter til den bedste pris og altid yde en god service.

Sportsterapeuten

Sportsterapeuten arbejder med at forbygge og behandle overbelastningsskader, inden de bliver til reelle skader.

Sportsterapi er en kombination af flere teknikker: Sportsmassage, sportsakupunktur, triggerpunkter, PNF-udpænding og kinesiotape, som bruges til at afstresse muskulaturen og fremskynde kroppens egen helingsprocesser.

75% af alle sportsskader er overbelastningsskader!

Sportsterapeuten er sportsmassør for Herre A-Landsholdet i volleyball samt Gentofte Volley Liga Herre.

Danmarks Idrætsforbund

Danmarks Idrætsforbund (DIF) er paraplyorganisation for 61 specialforbund, herunder Volleyball Danmark.

DIF blev stiftet i 1896, og i dag består DIF-familien af over 9.000 idrætsforeninger og mere end 1,9 millioner medlemmer.

NEVZA

NEVZA er det nordeuropæiske volleyballforbund og består af Danmark, Finland, Norge, Sverige, Island, Færøerne, England og Grønland.

NEVZA afholder turneringer og mesterskaber for både klubber og landshold i både i volleyball og beach volleyball for ovenstående lande.

CEV

CEV er det europæiske volleyballforbund der organiserer alle former for volleybal og beach volleyball i Europa.

CEV blev stiftet i 1963 og organiserer i dag 55 euroæiske forbund.

FIVB

FIVB er det internationale volleyballforbund der organiserer alle former for volleyball og beach volleyball-turneringer på verdensplan.

FIVB blev stiftet i 1947 og organiserer i dag 220 nationale forbund.

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.