Hjemmesidebanner

Partnere

Novo Nordisk

Novo Nordisks mål er at overvinde diabetes. Dels arbejder Novo på at finde en kur mod diabetes, dels finder virksomheden hele tiden bedre metoder til forebyggelse, diagnose og behandling af diabetes. Fysisk aktivitet er vigtig for at leve et godt liv med diabetes og for at forebygge type 2-diabetes. Og det er vigtigt at de gode vaner bliver tillært allerede i barndommen.

Slagelse Kommune

Slagelse Kommune er partner omkring landsholdenes hjemmebane i Antvorskovhallen i Slagelse. I Slagelse Kommune arbejder man løbende for at være en attraktiv idrætskommune, hvor der både er plads til idræt for bredden og eliten. Som Team Danmark kommune arbejdes der for at skabe den bedste hjemmebane for de danske volleyballlandshold, samtidig med at publikum kan opleve sport på eliteniveau, der kan inspirere hverdagens sportsaktiviteter.

Mikasa - Tøj

Mikasa er tøjsponsor for de danske volleyballlandshold.
 
Mikasa er et verdensomspændende sportsfirma, som udover produktion af bolde og udstyr, har specialiseret sig i at levere sportstøj i højeste kvalitet. Mikasa har gennem mange år været et af de førende mærker indenfor produktion af volleyballtøj.

A-Sport er distributør for Mikasa i Danmark.

Mikasa - Bolde

Mikasa er boldsponsor og eneleverandør af bolde til Volleyball Danmark.

A-Sport er distributør for Mikasa i Danmark.

Besøg A-Sport på www.a-sport.dk eller kontakt Thomas Johansen tlf. 3032 1075, mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Comwell

Comwell er lokal hotelpartner for de danske landshold. Comwell Klarskovgaard og Comwell Korsør er en del af hotelkæden bestående af 16 hoteller i Danmark og 2 hoteller i Sverige. Hvert hotel er unikt, og Comwell arbejder konstant på at fremme innovationen og dyrke forskelligheden. Det vil sige, at hvert hotel har hver deres særpræg, stemning og atmosfære. En ting har de dog alle til fælles - nemlig det gode værtskab, service og professionelle personale.

Nordea-fonden

Nordea-fonden støtter Ramasjang Volley og Ramasjang Familievolley. Dette er en del af Nordea-fondens indsats 'Flere børn der blomstrer'. Indsatsen 'Flere børn der blomstrer' zoomer ind på alle de forhold, der er vigtige for en god start på livet. Målgruppen er de 0-6 årige.

Aserve

Aserve Scandinavia A/S er etableret af Søren Jørgensen i maj 2001 og er en grossistvirksomhed med salg af sportsrelaterede produkter til det danske og skandinaviske marked. Aserve Scandinavia A/S har eneforhandlingen af Aserve produkter i hele Skandinavien. Virksomhedens kerneprodukter er koncentreret omkring sportsplejemidler og sportsbandager til forebyggelse og lindring af idrætsskader. Herudover indeholder sortimentet enkelte medicinske produkter. Virksomheden har kontor og lager i Ikast.

A-sport

A-Sport er totalleverandør af idræts-, trænings- og aktivitetsudstyr til danske klubber, skoler og institutionsmarkedet.
A-Sports produktsortiment indeholder alt hvad der skal til, når det gælder træning, motion, idrætsundervisning og sjove aktiviteter samt udstyr til idrætshallen, træningsbaner, og stadions m.m.

A-Sport har fokus på at tilbyde de bedste produkter til den bedste pris og altid yde en god service.

Danmarks Idrætsforbund

Danmarks Idrætsforbund (DIF) er paraplyorganisation for 61 specialforbund, herunder Volleyball Danmark.

DIF blev stiftet i 1896, og i dag består DIF-familien af over 9.000 idrætsforeninger og mere end 1,9 millioner medlemmer.

NEVZA

NEVZA er det nordeuropæiske volleyballforbund og består af Danmark, Finland, Norge, Sverige, Island, Færøerne, England og Grønland.

NEVZA afholder turneringer og mesterskaber for både klubber og landshold i både i volleyball og beach volleyball for ovenstående lande.

CEV

CEV er det europæiske volleyballforbund der organiserer alle former for volleybal og beach volleyball i Europa.

CEV blev stiftet i 1963 og organiserer i dag 55 euroæiske forbund.

FIVB

FIVB er det internationale volleyballforbund der organiserer alle former for volleyball og beach volleyball-turneringer på verdensplan.

FIVB blev stiftet i 1947 og organiserer i dag 220 nationale forbund.

Sportsterapeuten

Sportsterapeuten arbejder med at forbygge og behandle overbelastningsskader, inden de bliver til reelle skader.

Sportsterapi er en kombination af flere teknikker: Sportsmassage, sportsakupunktur, triggerpunkter, PNF-udpænding og kinesiotape, som bruges til at afstresse muskulaturen og fremskynde kroppens egen helingsprocesser.

75% af alle sportsskader er overbelastningsskader!

Sportsterapeuten er sportsmassør for Herre A-Landsholdet i volleyball samt Gentofte Volley Liga Herre.

 

 

 

 

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.