Netværk

Oplysning om tilmelding mm. - tryk i menuen til højre.


Volleyball Danmark inviterer alle til netværksmøder for beach, bredde og elite


Volleyball Danmark inviterer alle til netværksmøder for beach, bredde og elite.

Volleyball Danmark vil gerne fremme dialogen med sine medlemmer og få gode input til den fortsatte udvikling af dansk volley og beachvolley.
Gennem de seneste par år har Volleyball Danmark forsøgt at inddrage flest mulige medlemmer til dialog om netop de områder, som berører dem i deres engagement i sporten.

Bredde- og udviklingsafdelingen har fx afholdt netværksmøder om Kids- og ungdomsvolley, Bedstevolley samt det nye koncept PulsVolley (motionsvolley), og elieafdelingen har bl.a. afholdt ligaklubmøder samt elitetrænerseminar om landsholdsarbejdet og ungdomslandsholdene.

Volleyball Danmark vil med netværksmøderne gerne berøre problemstillinger, der er nærværende for den enkelte.

Ved at samle alle interesserede i netværksmøder, der berører netop dem, ønsker Volleyball Danmark at inddrage medlemmerne endnu mere i udviklingen af dansk volleyball og komme tættere på klubberne og de enkelte frivillige, der gør et kæmpe arbejde for dansk volleyball og beachvolley.

Volleyball Danmark mener, at netværksmøderne er en god måde at indgå i dialog om forskellige problemstillinger samt inddrage og involvere de frivillige.

Alle er velkomne til møderne.

Se mere information i menuen til højre