B&U netværk

Årets første nationale netværk for Bredde og Udviklingsområdet løber af stablen d. 27.1.2018 i Lillebælthallerne i Middelfart.

En ting er på dagsordenen: Fremtidens netværk indenfor Bredde, ungdom og udvikling. Til at åbne seancen har vi fået Christian Waldstrøm - ledende forsker indenfor netværk til at kickstarte mødet. VI GLÆDER OS.

Netværksmødet i Middelfart er målrettet ALLE der har en interesse i muligheder og udfordringer inden for bredde og ungdom i Volleyball Danmark. Dette netværksmøde er tænkt som et mere overordnet landsdækkende netværk og erstatter ikke de regionale, som vi kører i de forskellige områder. Her er det de stor linier, der tages op – mere politisk orienteret.

Så har du en interesse i at blive involveret og gå i dialog så mød op til dette netværk.

D. 27.1.2018 debatterer vi formen og rammen for, hvorledes vi fremadrettet skal arbejde med netværk omkring udvikling indenfor bredde og ungdom.
Vi vil så gerne høre jeres holdninger og tanker, så mød endelig op, hvis du har den mindste interesse.

Tilmeldingen senest onsdag d. 24.1.2018 foregår med en mail til Christina: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med navn, klub og erhverv i forening (træner, forælder, bestyrelse eller lign).

Har du det mindste spørgsmål, så kontakt endelig Christina på ovenstående mail eller 51 92 32 54.
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.