Hjemmesidebanner

Kåringer 2017

Farum Holte 2017Årets Ungdomsklub 2017 - Farum Holte Volley

Klubben der i 2017 kåres til årets ungdomsklub har været en stærk spiller i ungdomsfeltet gennem flere år. Det er en klub, er har knap 200 kids- og ungdomsspillere, og som de senere år har ligget i en konstant fremgang på medlemstallet.
I 2007 slog to klubber deres ungdomsafdelinger sammen, og da det blev en succes, valgte man at tage skridtet fuldt ud og også slå seniorafdelingerne sammen.
Det er en klub, som har hele pakken: Mikrokids - Kidsvolley - Teenvolley - Ungdom - Senior motion - Senior elite og Bedstevolley.

Klubben markerer sig på stævnedeltagelse i Kids- og Teenvolley, og er uden sammenligning den klub i Danmark, der har flest hold afsted til Kids- og Teenstævnerne over en sæson. Klubben er desuden flot repræsenteret til Grand Prix, Sjællandsmesterskaber, Danmarksmesterskaber, TC, ungdomslandshold og havde hele 75 børn og unge med til årets Pokalfestival.

Klubben står stærkt med sin trænerbesætning, da den har mange dygtige og kompetente trænere, der selv har erfaring fra højeste træner- og spillerniveau. Ligeledes har klubben været dygtig til at få ungdomsmedlemmer til at være hjælpetrænere for yngre årgange, med fin succes.

Klubben er privilegeret ved at have en lang række engagerede forældre, der har været gode til at hjælpe til.
Klubben har fokus på kvalitet, glæde og på at gøre sig umage. Klubben har på fin vis lykkedes med at forene det konkurrenceprægede og elitære, sammen med det sociale.

Det er en fornøjelse at kunne kåre Farum Holte Volleyball som årets Ungdomsklub 2017.

matsÅrets ungdomsleder 2017 - Mats Björkman

Årets ungdomsleder er en person, der har viet sit liv til sporten. Ud over volleyballen har personen været involveret i flere sportsgrene gennem sit liv, men vi er glade for, at volleyball og i særdeleshed ungdomsvolleyball har mats fyldt så meget i hans liv, og han dermed har haft indflydelse på mange børn og unges volleyballopdragelse.

I sin klub er han et kæmpe aktiv, der altid er klar til at give en hånd med, og hans smittende humør er svært at komme uden om - uanset om man er fra hans egen klub eller en konkurrerende. Han er altid frisk på en snak om, hvordan vi bedst kan udvikle sporten, ligesom han er springfyldt med gode ideer til nye tiltag inden for sporten, hvilket hans egen klub naturligvis nyder godt af.

Han har en kæmpe andel i hans egen klubs succes, både når man ser på udviklingen i medlemstallet og det sportslige, da han har et godt øje for, hvad der skal til for, at tiltrække og fastholde nye spillere, bl.a. gennem at kigge på de unge som hele mennesker, hvor sporten skal gå hånd i hånd med et travlt liv, hvor der også skal være plads til skole og venner.

Det er ikke kun hjemme i sin klub årets ungdomsleder huserer. Han er kendt vidt omkring i landet, både blandt voksne og unge, da han har viet det meste af sit vågne liv til sporten, og derfor breder sine aktiviteter ud til de fjerneste afkroge af landet, og der igennem har haft positiv indflydelse på både spillere og trænere.
Rom blev ikke bygget på en dag og årets ungdomsleder har da også huseret i volleyballsporten i mange år. Hans volleyballopdragelse foregik dog hinsidan, hvor han blandt andet spillede i landets bedste række.

Gennem KFUM endte han her i Danmark, hvor han fandt sit livs kærlighed, både på det private og det sportslige plan, hvilket den lokale klub og den lokale efterskole har nydt godt af. Her har mange af landets unge ambitiøse volleyballspillere stiftet bekendtskab med hans livsfilosofi, og nydt godt af hans evner som træner.

Et kæmpe tillykke skal lyde til træneren, sportschefen, idrætspsykologen, coachen, ideudvikleren, rollemodellen, underviseren og ungdomslandsholdstræneren - Mats Björkman, Årets Ungdomsleder 2017

Årets klubgnist 2017 - TD Helsingør Volleyball

Årets klubgnist er en ung klub – i ordets bogstaveligste forstand. Klubben startede op i 2015 og består primært af unge gutter mellem 18-25 år.

Klubben har ét hold og er kendetegnet ved en masse positiv energi. Der laves sjove udfordringer og dyster over facebook i forhold til den anden lokale volleyball klub. Udover naboklubben søges der også ivrigt efter andre modstandere via træningskampe, turnering i Fælledparken og alternative stævner hos SVBK, således at klubbens niveau kan testes af.

Det sociale er i højsædet i denne klub. Besøger man deres facebookside står det klart og tydeligt: ”Vores motto er: Hellere se godt ud på banen end på resultattavlen”. Desuden skriver de: ”Vi er helt overbeviste om, at vi er Helsingørs lækreste sportshold. Spørgsmålet er også, om man kan være andet med 12 så flotte fyre på holdet”?
Man bliver kun i godt humør i at følge disse drenge.

Klubben har ligeledes et fantastisk drive. Der skulle kun en telefon opringning til, så var de knap 15 drenge overbevist om, at de sagtens kunne hjælpe med Beach Tour stævnet i Hornbæk. Det blev en hård omgang, men deres indsats og hjælp var uundværlig for Beachtouren. Senere på Beach Touren tog de endnu en tjans nemlig under Tour Finalen på Bellevue strand. Imponerende!

Alt i alt står vi med en klub, der trods sin meget lille størrelse viser energi og drive til at komme ud over stepperne – det er en fornøjelse at se på udefra. Vi glæder os til at følge klubben fremadrettet. Det er med glæde, at vi kan kåre TD Helsingør som årets Klubgnist 2017

janni rasmussen 2Årets Persongnist 2017 - Jannie Rasmussen

Årets persongnist er en person, der i 2016 har været med til at starte udviklingsarbejde på ungdomsbeachvolley. Det er en person, der har taget en ordentlig tørn for at skabe gode rammer for ungdomsbeachvolley i Danmark. Først og fremmest i sin lokale klub, men også i arbejdsgruppen for ungdomsbeachvolley i Danmark.
Hun har stået for ungdomsafdelingen i klubben de sidste to år og arbejdet på at rekruttere nye medlemmer, hvilket i år er lykkedes, så klubben har startet et ungdomshold for helt nye beachvolleyspillere. Sammen med dette hold har hun også hjulpet beachvolleytalenterne i Odense med træning, coaching til stævner og logistik omkring stævner, hvilket ikke er helt normalt i beachvolley.

I 2016 har personen været initiativtager blandt beachvolleyklubberne til at starte sparring og opkvalificering mellem trænerne og føre dialog med Volleyball Danmark om en struktur for uddannelsessystemet i beachvolley.

Personen er energisk og udadvendt, og hun er ikke bleg for en diskussion af, hvordan beachvolley kan føres frem i Danmark. Derfor har hun også involveret forældrene og de unge spillere i Odense i en dialog om, hvordan ungdomsbeachvolley i Odense skal struktureres og tilpasses til volleyball sæsonen, og de udfordringer spillere og forældre møder i forbindelse med beachvolleykulturen. Med andre ord er hun en meget velovervejet person, der brænder for at føre ungdommen frem.

Hun er meget opmærksom på vigtigheden af et godt socialt miljø for de unge og hjælper derfor med at arrangere sociale tiltag i forbindelse med træningerne.

Vi er derfor rigtig glade for at kunne kåre Jannie Rasmussen fra Odense Beachvolley Klub til årets persongnist.
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.