Hjemmesidebanner

Kåringer 2014

ungdomsklub 2014Årets Ungdomsklub 2014 - DHV Odense

Den klub der i år er indstillet til årets ungdomsklub er en klub, der i mange år har været stærkt kørende på ungdomssiden. Det er en klub med en af de største ungdomsafdelinger i Danmark.

Klubben er en sammenslutning af to klubber og i 2007 modtog den ene af de to prisen som Årets ungdomsklub, samarbejdet har ikke rystet ungdomsarbejdet men tværtimod styrket dette og klubben har således formået at holde sig i front, når det gælder ungdom. Der har gennem årene været gode trænere omkring ungdomsholdene i klubben, og der er i bestyrelsen personer, der prioritere kidsafdelingen og de unge mennesker på alle ungdomsholdene højt.

Når vi kommer til kidsstævnerne rundt omkring på Fyn kan vi altid finde klubben på banerne. De deltager med mange hold til stævnerne, som ofte ligger i toppen, når stævnet er slut. Der er engagerede trænere, men også forældre er med til at bakke spillerne op og styre de mange hold, når de er til stævne. Til ungdomsstævnerne er klubben også talstærkt repræsenteret, hvor de har hold med i stort set alle rækker. I år blev den bedste placering en første plads til HU16, hvor også 3 spillere fra holdet blev valgt til årets Dream Team hold 2014.

I klubben forsøger man at skabe et godt ungdomsmiljø bl.a. ved, at der hver fredag er fællestræning for DU 14,16,18 og 21. Her samles spillerene, hvor de kan lære af hinanden, og har mulighed for at dygtiggøre sig ved at spille sammen med andre ungdomsspillere fra klubben.

Klubben har gennem nogle år også været med til at gøre reklame for volleysporten i lokalområdet ved at gennemføre skolestævner i samarbejde med DVBF. Det er efterhånden blevet en tradition, som skolerne meget gerne vil deltage i.

Altså en klub, der på alle måder lever op til kriterierne om at få prisen som året ungdomsklub.

Tillykke til DHV Odense med Årets Ungdomsklub 2014.

ungdomsleder 2014Årets Ungdomsleder 2014 - Carsten Olsen

Denne person er svær at komme uden om, hvis man er en del af ungdomsafdelingen i hans klub - faktisk er han svær at komme uden om, hvis man har det mindste med klubben at gøre, for han er på en eller anden måde involveret i alt hvad der foregår. Han er leder, han er træner, han er med i klubbens bestyrelse, han står for klubbens økonomi samtidig med, at han styrer klubbens hjemmeside.

Personen var en af pionererne tilbage i 2002, da Kidsvolley blev introduceret i Danmark og han har arbejdet med udviklingen af ungdomsvolley lige siden - i det hele taget virker det som om klubarbejdet ikke er nok for denne person, der ved siden af dette har siddet i Sjællands Volleyball Kreds' Ungdomsudvalg, og han er netop blevet valgt ind i kredsens bestyrelse, hvor han helt sikkert vil spille en aktiv rolle i en positiv udvikling af spillet på alle niveauer.
Det er dog klubbens ungdomsafdeling, der nyder persons bevågenhed mest - og det er alle i ungdomsafdelingen meget glade for. Til dagligt er han fast træner for et af klubbens drengehold, men ved siden af er han i høj grad involveret i arbejdet omkring alle klubbens ungdomshold, hvor han gennem sin kæmpe ro, sit store overblik, hans altid positive tilgang til alle opgaver og utroligt venlige og imødekommende væsen er manden man går til, hvis man har brug for en igangsætter, en konfliktløser, et godt råd eller bare en hyggelig samtale.

Han er den perfekte ambassadør for klubsammenlægningen han er en del af. Han er manden man kan gå til med hvad som helst, og det er ham, der på mange måder binder trådende sammen fra kidsafdelingen over ungdom- til senior- og eliteafdelingen.

Ingen er uundværlige - men denne person er meget tæt på at være det.

Det er med stor glæde at kåre Carsten Olsen fra Lyngby – Gladsaxe Volley som årets Ungdomsleder.

Klubgnist 2014Årets Klubgnist 2014 - Varde Volley

Klubben vi i dag skal kåre som årets klubgnist, er bestemt ikke nogen ny klub. Klubben blev som mange andre volleyballklubber stiftet i begyndelsen af 70'erne. Her næsten 45 år efter, eksisterer klubben i bedste velgående og har 60 medlemmer, fordelt på hold i 2. division, motionsvolley, Teenvolley og Kidsvolley.

At vi skal kåre en i gåseøjne gammel klub som klubgnist, er et tydeligt bevis på, at nye mennesker og ny energi kan skabe vækst og forandring. Det har man sandelig formået i denne klub.

Klubben valgte for 2 år siden at starte Kidsvolley op. Når man i denne klub vælger at gå ind i noget, så gør man det ordentligt. Det blev til en skoleturnering med over 300 børn samt et lærerkursus. En kæmpe mundfuld for klubben, men ikke større end at klubben igen i år har gennemført et endnu større skolestævne med meget stor succes.

Et er at lave et skolestævne, noget helt andet er, at kunne rekruttere børnene til Kidsvolley i klubben. Det har klubben også formået og har i dag over 30 Kidsspillere. Klubben har skabt et rigtig godt træningsmiljø for børnene, med hjælp fra mange dygtige og engagerede forældre. De har været bevidste om, at forældregruppen har brug for uddannelse og har arrangeret Kidstrænerkurser for de mange hjælpere.

Når Kidssæsonen slutter, så flytter Kidsvolley da bare ud i sandet. Beachvolley har nemlig også en meget stor betydning for vores klubgnist. Klubben har formået at bringe Danish Beachvolley Tour stævnet på Vejers strand op blandt de absolut bedste stævner på Touren.

Alt i alt en klub der brænder for volleyball og beachvolleyball og som gør et rigtig flot stykke arbejde, ledet af to rigtig engagerede personer, Morten Refsgaard og Lise Nielsen.

Det er en fornøjelse for mig at kåre Varde Volley som årets Klubgnist.

Årets Persongnist 2014 - Lise Lins

Dette års persongnist går til en person, der gennem mange år har arbejdet hårdt for især Kidsvolley i klubben.

Hun har formået at skabe et rigtigt godt miljø, hvor hun også har fået engageret mange forældre og unge, der hjælper til træningen og er med til at løfte alle de opgaver, der skal varetages i klubben. I klubben bliver der arrangeret mange ting i klubben, tak at være dette års gnist. Overnatning når sæsonen er slut, kidsvolleystævner, weekendhygge, spil på stranden, med vores gnist som organisator.

Selv under træningen hvor der er samlet ca. 50 Kids- og Teenvolleyspillere er der styr på det, når alle spillere bliver råbt op inden de fordeler sig på banerne. Allem sidder med ens t-shirt med eget navn på, og sender et signal om, at her er vi alle en del af samme klub.

Årets persongnist kunne man også kalde årets ildsjæl. Hun bruger gerne sine fridage inden sæsonen går i gang, til at tage rundt på de lokale skoler, hvor hun begejstrer både lærere og elever, når hun deler ud af sine ideer og viden om Kidsvolley. Hun har en stor personlighed, der skaber en naturlig autoritet omkring det, hun laver.

Hun er med til at udvikle stævnerne når hun på sin positive kritiske facon kommer med konstruktive ideer til ændringer af regler stævneorganisering m.m. Altså en person som altid er i bevægelse og som går forrest i arbejdet med Kidsvolley.

Årets persongnist går til Lise Lins fra Kerteminde Volleyball Klub.
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.