Hjemmesidebanner

Kåringer 2013

Gentofte Robert M 20130602 webÅrets ungdomsklub 2013 - Gentofte Volley

Årets ungdomsklub hører til en af de medlemsmæssig største ungdomsklubber vi har i Danmark. En ungdomsklub med både mange Kidsspillere og mange ungdomsspillere. En klub der har et alsidigt tilbud til børn og unge, og hvor der også er plads til det enkelte individ. I klubben er der en god atmosfære, og der er det, som vi vil betegne som et godt idrætsmiljø for børn og unge.

Klubben kan også kigge ud over sine egne rammer og gør en stor indsats i lokalområdet for at promovere volleyball. Klubben har således tradition for sammen med DVBF at afvikle et stort Kidsvolley skolestævne med deltagelse af op til 1000 elever.
Det er en klub, der i en årrække har været med til at sætte sit præg på dansk ungdomsvolleyball, og det kan også afsløres nu, at klubben før har modtaget hæderen som årets ungdomsklub.

Årets ungdomsklub er en klub, der er meget velorganiseret på ungdomssiden, og har mange dygtige ledere. Faglige velkvalificerede og vellidte ledere, der samtidigt formår at stille krav til såvel trænere, spillere og forældre. Stor faglighed kombineret med en målrettet indsats, er også det der kendetegner klubbens ungdomstrænere. Trænere, der oftest er rekrutteret fra egne rækker.

At være i stand til at udvikle dygtige volleyballspillere på både pige og drengesiden er et af klubbens varemærker. Dette se blandt andet ved, at klubben er storleverandør til det det danske herrelandshold, der i øjeblikket forbereder sig til EM. Ved ungdoms DM'erne har klubben også tradition for at tage godt fra sig. Det er således i år blevet til ikke færre end 4 Danmarksmesterskaber, 2 andenpladser og 1 tredjeplads.

Disse resultater er der ingen ungdomsklubber der kan komme i nærheden, så det er mig en stor glæde, at overrække prisen som
Årets ungdomsklub 2013 til Gentofte Volley

steffen webÅrets ungdomsleder 2013 - Steffen Vestergaard, Skovbakken Volleyball

Dette års ungdomsleder er en fantastisk arbejdsom person der arbejder utrætteligt for sin klub. Han har været træner for ungdomshold og seniorhold gennem mange år i sin klub – og gerne for flere hold hver sæson og for hold på alle niveauer.
Han arbejder benhårdt på, at få flere børn og unge til at spille Kidsvolley og volleyball. Han er et kendt ansigt på byens skoler, hvor han som frivillig underviser i Kidsvolley og volleyball i idrætstimerne. Han er indbegrebet af en rigtig ildsjæl.

Ud over trænergerningen er årets ungdomsleder, trods sin unge alder, en rutineret leder. Han har været formand for sin volleyballklub i flere år og også siddet i bestyrelsen i byens elitekonstruktion.
Arbejdsindsatsen fra Årets ungdomsleder beskrives af en af hans bestyrelseskollegaer således:
"Jeg ved ikke hvordan han finder tid og overskud til at lave ligeså meget arbejde som resten af bestyrelsen tilsammen, men han er bare effektiv. Han er ikke bange for at påtage sig opgaver – og så brænder han for ungdomsarbejdet."

Også udenfor sine egne klubber bidrager årets ungdomsleder med et stort stykke arbejde. Han er involveret i en lang række arbejdsopgaver for Dansk Volleyball Forbund. Denne person kan vi sætte til næsten hvad som helst og på sin egen stille og rolige facon løser han opgaverne med stor kvalitet. Han kan afvikle ungdomscamps, han kan være kursusinstruktør, han kan afvikle klubbesøg, han kan lave skolesamarbejde.
Med sit rolige gemyt og sin store volleyfaglighed er årets ungdomsleder alle steder meget vellidt. Vi får ofte direkte efterspørgsel på vedkomne som fx instruktør til camps eller kurser.

Det er derfor en stor glæde, at vi i dag kan tildele ham prisen som:
Årets ungdomsleder
Steffen Vestergård: Skovbakken VK

Volley team OdenseÅrets klubgnist 2013 - Volley Team Odense

Årets klubgnist har i den forgangne sæson vist, at det er en klub, som man skal regne med, når man snakker volleyball i Odense og som har påtaget sig en stor del af det kæmpe stykke frivillige arbejde, som bliver lavet i Odense.

Årets klubgnist har udmærket sig gennem et seriøst arbejde med EM klubudviklingsprojektet i Odense. De er gået forrest i arbejdet med at skabe en ugentlig udendørs-træning i Ansgar Anlæg. Derudover er de drivkraften bag 2 store Events i Fruens Bøge i forbindelse med EM, hvor de vil sørge for fantastiske rammer til en volleyturnering. Sidst men ikke mindst tager de aktiv del i den fælles markedsføring af volleyball i Odense. Det er en klub med initiativ og arbejdsomhed, som har grebet chancen for at markere sig og er gået lidt længere i EM-udviklingsprojektet end man kunne have forventet af nogen klub.

Det har været tydeligt for os i DVBF, at der i klubben er mange hænder og forskellige initiativtagere. I vores samarbejde med klubben kommunikerer vi med ildsjæle, der brænder for EM udendørstræning, EM Events Kidsvolley, Teenvolley og skolesamarbejde. Klubben har præsteret et skolestævne på godt 250 elever, som både elever og lærere var yderst begejstrede for.

Vi glæder os til at følge dette års gnist i de næste mange år, og vi håber, at deres store frivillige arbejde omkring EM bærer frugt, og vil give klubben et rygstød og en motivation til at fortsætte det fantastiske arbejde.

Det er derfor en fornøjelse at kåre årets
Klubgnist: Volley Team Odense.

anders mathisen webÅrets persongnist 2013 - Anders Mathiesen, Kolding Ungdomsvolley mf.

Årets persongnist har markeret sig på mange fronter i sæsonen 2012-2013. Med sit venlige og imødekommende sind er det lykkedes ham at sætte sit præg på VolleyDanmark både i sandet og i hallerne.
Han har pustet liv i en ellers uddøende Kidsvolley-afdeling i sin klub. Han har knoklet med skolestævner og udviklingen af disse. Han er nytænkende og kender ikke til begrænsninger, når han indtænker pensionerede lærere og satellitklubber rundt om i byen. Han forstår at samle gode mennesker omkring sig, idet hans ukuelighed smitter og spreder energi blandt hans omgivelser.

Det er lykkedes ham at få godkendt Projekt: Kolding Beach Park, hvilket er et kæmpe projekt, som skal indtage et areal på 3000 m2 centralt placeret i Kolding. og han er fuld gang med at iværksætte en ny beachvolley-klub. Parken skal være er tværidrætsligt samlingspunkt med beachvolley som hoved sport.
Han har tidligere fået anlagt en midlertidig sandbane midt i Kolding By ved et stort BY-arrangement. Her havde årets gnist stablet et større arrangement på benene med opvisningskampe, konkurrencer, flotte sponsorpræmier osv., hvilket skabte masser af opmærksomhed omkring volleyball i Kolding.

Årets gnist har samtidig kompetencer, som vi i Dansk Volleyball Forbund sætter stor pris på. Han evner at undervise børn som voksne og hans flid og insisteren gør ham i stand til at gennembryde selv de tykkeste mure.

Med ham ved roret kommer Kolding virkelig til at markere sig både indenfor volleyball og beachvolley.

Det er en fornøjelse at kunne kåre
Årets Persongnist: Anders Bech Mathisen.
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.