Herre A       Herre U21      Herre U20      Herre U19      Herre U17 NEVZA     Herre U17 EM       Dame A      Dame U20      Dame U19       Dame U18      Dame U17     Dame U16  
Jakob Wärme Lykke

Jakob Wärme Lykke

Fire af fem kommunalpolitikere vil have mere bevægelse i skolen, viser en ny undersøgelse fra DIF. De kan med fordel skæve mod volleyball, hvor tæt på 40.000 elever hvert år deltager i Volleyball Danmark og Novo Nordisk Kidsvolley skolestævner.

Folkeskolen ligger i top over de vigtigste emner, når vælgerne 21. november sætter deres kryds i boksen ved kommunalvalget.

Og ifølge de opstillede kandidater skal idræt og bevægelse spille en central rolle i skoledagen. Det viser en rundspørge blandt flere end 2.000 kandidater foretaget af Danmarks Idrætsforbund (DIF).

79 procent af kandidaterne vil have mere idræt og bevægelse i folkeskolen, og lige så mange ønsker at styrke samarbejdet mellem skolerne og idrætsforeningerne i ’Den Åbne Skole’.

En oplagt mulighed til at føre den vision ud i livet er Novo Nordisk Kidsvolley skolestævner, som cirka 40.000 elever hvert år deltager i.

Skolestævnerne arrangeres af Volleyball Danmark sammen med de lokale klubber og varer i tre timer. Derudover kører flere skoler sammen med klubberne forløb med Kidsvolley op til stævnerne, mens andre skoler benytter Volleyball Danmarks lektionsplaner fra Uvolley.dk.

Dermed rammer skolestævnerne plet i den lokale valgkamp.

”Vi har arbejdet sammen med Novo Nordisk i en lang årrække om at arrangere skolestævnerne. Novo Nordisk støtter økonomisk, så vi kan sende pokaler, medaljer og turneringsmaterialer ud til alle stævner samt have mandskab til at lave turneringsplaner til samtlige stævner i hele Danmark, hvor cirka 40.000 elever deltager hver år,” Christina Attrup Juhl, teamleder i Volleyball Danmark.

”Derudover har vi en række Take Action-stævner, hvor Novo Nordisk er med som frivillige hjælpere og hjælper med aktiviteter, der har fokus på sundhed,” siger hun.

”Det er genialt at kunne kombinere sundhed og Kidsvolley. For sundhed handler både om at være fysisk aktiv som i Kidsvolley, men også om at kunne sammensætte en sund madpakke. Det er en naturlig kombination,” siger Christina Attrup Juhl.

Et af de mange skolestævner afvikles fredag den 24. november, hvor flere end 1.200 elever fra otte skoler deltager i Volleyball Danmark og Novo Nordisk Kidsvolley skolestævner i Gentofte.

Kandidaternes prioritering af idræt og bevægelse i skolen:

• 79,3 procent mener, at der bør være mere bevægelse i skolen
• 80,7 procent mener, at skolerne og idrætsforeningerne bør samarbejde mere
• 65,3 procent mener, at der skal afsættes flere resurser til kompetenceløft hos lærere med henblik på mere bevægelse

Kilde: DIF
Kunne I tænke jer at få ny inspiration til volleytræningen? Bevæg dig for livet indbyder klubber landet over til en træningsaften, hvor det nye koncept PulsVolley, der henvender sig til de 30-60-årige, bliver præsenteret.

12 inspirationsaftener er allerede i kalenderen, hvor klubber kan komme forbi og høre mere om PulsVolley.

Det nye koncept er ligeså simpelt, som det er smart. Klubberne modtager en sportstaske fyldt med materialer, opvarmningsøvelser, tips til tekniktræning og forskellige spil. Til inspirationsaftenerne vil konsulenterne meget gerne vise det hele for deltagerne.

I løbet af de to timer, som inspirationsaftenen varer, skal deltagerne være aktive i hallen og igennem PulsVolleys alternative opvarmning, teknikøvelser og spil.

Med de mange gode øvelser og redskaber i sportstasken bliver klubberne klædt på til PulsVolley, som er så godt som selvkørende.

Hvis man efterfølgende kunne tænke sig at træne efter konceptet og bruge PulsVolleys materialer, kan man bestille dette sammen med et konsulentbesøg.

Her vil Bevæg dig for livets konsulenter hjælpe klubben i gang med brugen af materialerne samt give ideer til, hvordan man kan markedsføre konceptet i foreningen.

PulsVolley er en del af idrættens fælles vision ”Bevæg dig for livet” og søger at styrke fundamentet for motionsvolley gennem klubudvikling og aktivitetsudvikling.

Her en oversigt over PulsVolley-inspirationsaftenerne.

Tilmeldig til Julie Elton Koch: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Randi Fechtenburg: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Netværksnavn

Dato for møde

Hvor

Sjælland:

   
Sydsjælland

30/11-17

Kl. 18-20, Vordingborg, Iselingehallen

Midtsjælland

28/11-17

Kl. 19-21 Bengred Hallen, Ringsted

Hovedstaden

4/12-17

Kl. 21-23 i Valbyhallen, hal 2

Vestsjælland

7/12-17

Kl. 20-22 Bjergmarkshallen, Sofienlundskolen

Storkøbenhavn

27/11-17

Kl. 20-22 Buddinge skole, Gladsaxe

     
Fyn

29/11-17

Kl.20-22 Odense, Fraugdehallen

Jylland

   
Nordvestjylland

15/11-17

Kl.19.45-21.45, Mors

Trekantsområdet

28/11-17

Kl. 18-20, Gårslev

Sønderjylland

27/11-17

Kl.19-21, Vojenshallerne

Østjylland

29/11-17

Kl. 20.30-22, Ryhallerne

Nordjylland

6/12-17

Kl. 18-20, Nørresundby Idrætscenter

Sydvestjylland

7/12-17

Kl.20-22, Boldspilhallen, Ådalskolen

Det europæiske volleyballforbund CEV har fremlagt kriterierne for det første EM i snowvolley nogensinde, der afholdes i Østrig i 2018.

24 damehold og 24 herrehold skal kæmpe om at blive den første europamester i snowvolley nogensinde den 23.-25. marts 2018, når de to østrigske alpebyer Wagrain-Kleinarl og Flachau lægger sne til EM.

Udover EM-titlen er der også 10.000 euro i præmiepenge på højkant per køn.

Det europæiske volleyballforbund CEV har nu bekræftet kvalifikationskriterierne, som afgør, hvilke 48 hold der skal kæmpe om den europæiske snowvolleykrone og den historiske ære i at blive den første europamester i snowvolley nogensinde.  

EM-kvalifikationen skal finde sted mellem 15. november 2017 og 5. marts 2018 og bestå af minimum to hold, der spiller efter CEV’s officielle snowvolley regler.

Udover de nationale snowvolleymestre vil også de kommende vindere af 2018-udgaven af CEV Snow Volleyball European Tour kvalificere sig til EM. Hvis dette hold samtidig er nationale mestre, bliver det 2’erne fra touren, der booker en EM-billet.

Værtslandet Østrig er sikret tre EM-pladser per køn. Derudover kan hvert land maksimalt kvalificere tre hold til EM.

Kilde: CEV
Mandag, 13 november 2017 06:00

Har du taget årets volleyballbillede?

Volleyball Danmark kårer igen i år Danmarks bedste volleyballbillede. Vinderen præmieres med seks billetter til Final 4 i Frederiksberg Hallen. Du kan indsende dit bedste billede frem til den 3. december.

Fangede du det vilde smash på telefonen? Eller har du et skægt eller skævt volleyballbillede? Del dit pletskud med resten af Volleyball Danmark.

Send dit bedste volleyballbillede til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og husk at skrive 'Årets volleyballbillede’ i emnefeltet, så deltager du i konkurrencen om at have taget årets pletskud, som præmieres med seks billetter til Final 4 i pokalturneringen.

Motiver
Motiverne kan være alt lige fra en Kidsvolley-træning til et smash i Volleyligaen, fra en blokade i beachvolley eller en pandekage fra ungdomslandsholdenes NEVZA-succeser, spillere og kampsituationer eller en alternativ og skæv vinkel på volleyballspillet.

Vind 6 Final 4-billetter
Når vi har modtaget alle billeder den 3. december, kigger dommerpanelet dem igennem og finder en vinder, som modtager seks billetter til Final 4 i Frederiksberg Hallen den 15. og 16. december. 

Retningslinjer for indsendelse af billeder
- Billeder indsendes elektronisk til Volleyball Danmark på mailadressen: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
- Hver deltager må højest indsende 2 billeder.
- Billedet skal være taget i det kalenderår, konkurrencen løber. 
- Angiv dato og hvor billedet er taget samt en kort beskrivelse af billedets motiv.
- Årets volleyballbillede offentliggøres på www.volleyball.dk, på forbundets Facebook side samt i det officielle Final 4-kampprogram.
- VIGTIGT: Alle indsendte billeder skal minimum være på 1 MB for at blive accepteret i konkurrencen.

Kåring af vinderne
Årets vinder vil blive udvalgt af repræsentanter fra Volleyball Danmarks Bredde- og Udvikling, Elite- samt Beachvolleyafdeling og offentliggjort i løbet af nogle dage efter deadline for indsendelse af billeder.

Konkurrencebetingelser
Ved at indsende et eller flere billeder deltager du i Volleyball Danmarks konkurrence og giver samtidig Volleyball Danmark lov til at bruge billederne i alle sammenhænge, både internt og eksternt uden omkostninger.
Forvirret? Bare rolig – strategien bygger på et hav af data, og Volleyball Danmarks udviklingskonsulenter er klar til at guide både nye medlemmer og klubber 24 timer i døgnet.

”Vi ved, at Kidsvolley er verdens sjoveste sport til børn.”

Så klar er meldingen fra Niels Kliim, projektleder i Volleyball Danmark, når han bliver spurgt om, hvorfor det er en god idé at sende sit barn til Kidsvolley.

”Vi vil gerne fortælle, at Kidsvolley er den sjoveste sveder. Men vores data viser også, at vi skal fortælle det ved at tale om andet end volleyball,” siger Niels Kliim.

”Vi vil nemlig rigtig gerne i kontakt med alle dem, hvor volleyball umiddelbart ikke lige er den første sport, der springer i tankerne, når man skal beslutte, hvor poderne skal gå til af idræt,” siger han.

De årelange erfaringerne med Kidsvolley viser, at netop det specialudviklede boldspil til børn på akkurat det motoriske niveau, barnet befinder sig på, måske er det allerbedste boldspil til børn.

Big data viser hvem der vælger sporten
Volleyball Danmark har derfor lavet et kæmpe forarbejde i at analysere big data og spore sig ind på præcis de rette målgrupper i jagten på nye medlemmer.

”Uden at løfte sløret for hele strategien, så går vi benhårdt efter kvinder i 28-38 års-alderen, da det ofte er dem, som bestemmer hvad børnene skal gå til af idræt,” siger Niels Kliim.

Rekrutteringen af nye medlemmer skal ske gennem ultraspecifikke Facebook-annoncer og søgemaskineoptimering på meget andet og mere end volleyball.

Derfor har Volleyball Danmark lavet en ny hjemmeside www.densjovestesveder.dk, hvor volleyball ikke er det første, der dukker op.

Her kan man læse om nogle af de mange fordele og positive sider ved spille Kidsvolley. Samtidig kan interesserede finde navn, telefonnummer og mail på en udviklingskonsulent fra Volleyball Danmark, som vil guide vedkommende på vej til den lokale klub.

Kan ringe 24 timer i døgnet
”Vi styrer hele processen og tager imod folks opringninger 24 timer i døgnet. Det gør vi gerne, hvis man har besluttet, at ens lille pode skal spille Kidsvolley, men har behov for at blive guidet den sidste vej hen til den lokale klub,” siger Niels Kliim.

”Vi vil naturligvis gerne have flere til at spille volleyball. Derfor hjælper vi nu klubberne med medlemsrekruttering på en for os helt ny måde,” siger han.

”Facebook er bare den billigste og bedste måde at annoncere på i dag,” siger Niels Kliim.

Hjælper klubberne
Densjovestesveder.dk og de målrettede Facebook-annoncer er et landsdækkende projekt.

Klubberne kan give Volleyball Danmark en lille pose penge, som ubeskåret går til målrettet annoncering i det givne lokalområde og på den måde få hjælp til rekruttering.

”Nogle vil nok sætte spørgsmålstegns ved, hvad de får ud af 500 kroners Facebook-annoncering. Men vi har lavet et kæmpe forarbejde og kan hjælpe klubberne i deres specifikke lokalområde. Man kan ramme meget præcist med 500 kroners annoncering i Holstebro-området,” siger Niels Kliim. 

Klik her for at www.densjovestesveder.dk
50 unge studerende samledes i sandet til Welcome U-arrangementet Hawaii in Hafnia. Og volley med blomsterkranse om halsen er en oplagt måde at møde nye venner på og have en sjov aften.

Mens efterårsstormene rusker udenfor, flyder bløde reggaerytmer ud af højtalerne i Hafniahallen, hvor 50 unge mennesker er samlet til en sjov og uformel gang beachvolley arrangeret af Volleyball Danmarks projekt Welcome U.


Under temaet Hawaii in Hafnia blandes uerfarne fingerslag med mere rutinerede kræfter i sandet, og i takt med at holdene vinder en kamp, bliver de mere og mere udsmykket med alskens Hawaii-lir fra udklædningsbutikken.

Blomsterarmbånd, blomsterkrans, blomsterkrone og endelig solbriller den sidste sejrs-accessoires, hvis holdet når fire sejre.

Et par af de mange smil i Hafniahallen sidder på Eya Ebuka og Blagovest Stanoev.

De kendte ikke hinanden for bare en måned siden. Her havde de tilmeldt sig et andet Welcome U-arrangement, Volley and Chill, og tilfældigvis blev de sat på hold sammen, da de var dukket op til hygge-turneringen hver for sig.

Nu står de side om side i sandet og sender server over på den anden side af nettet i Hafniahallen. For på beachvolleybanen udviklede der sig mere end godt samspil. Der udviklede sig et venskab.

”Jeg kom sammen med en kammerat til Volley and Chill. Vi var kun os to, men blev sat sammen med en dreng og en pige til turneringen,” siger Eya Ebuka fra Nigeria, der til dagligt læser til ingeniør på DTU.

”Vi havde en super god oplevelse og udvekslede telefonnumre efter turneringen, så vi kunne holde kontakten,” siger han.

”Allerede til Volley and Chill spurgte vi, hvornår det næste arrangement var. Og vi var ikke i tvivl om, at vi skulle være med, da Hawaii in Hafnia blev slået op på Facebook,” siger Eya Ebuka.

Møder nye venner
Hvert år flytter tusindvis af unge til en ny by for at tage en uddannelse, og det kan være hårdt og ensomt at være langt fra de vante rammer.

Volleyball Danmark har med støtte fra Nordea-fonden udviklet Welcome U – et særligt idrætstilbud, som skal gøre det nemmere for unge at finde nye fællesskaber.

”Sport kan være et naturligt samlingspunkt, hvor alle mødes på lige fod for at grine og konkurrere sammen. Deltagerne er fælles om sporten og har dermed en masse ting at snakke om, som gør, at man bliver rystet sammen. Det skaber robusthed samtidig med, at den enkelte får motion,” siger Mads Rosager, udviklingskonsulent i Volleyball Danmark.

”Når man møder et hold af tre personer, der helt tilfældigt blev sat sammen til Volley and Chill, og de så tilmelder sig som hold til Hawaii in Hafnia, så er det et bevis på, at vi rammer plet,” siger han.

Det skriver Eya Ebuka gerne under på:

”Volleyball er en perfekt måde at lære nye mennesker at kende. Det er en familiesport, hvor man bliver nødt til at arbejde sammen og tale sammen for at få det til at fungere på banen. Og når det gør det, er det naturligt at det også fungerer uden for banen,” siger han.

”Hawaii-turneringen var virkelig sjov. En rigtig god oplevelse hele vejen igennem. Det kostede stort set ikke noget at være med, musikken var god – det hele var bare rigtig godt planlagt,” siger Eya Ebuka.

”Du møder nye mennesker og har det sjovt sammen. Du har ikke noget at miste,” siger han.

Hyggen og sjov i centrum
Hawaii in Hafnia var sidste event på Welcome U-stammen, der også har budt på Volley and Chill og TGIF Volley.

Fælles for arrangementerne er, at det mindst ligeså meget handler om at have det sjovt, møde nye mennesker og drikke en øl, som det handler om at spille volleyball.

”Vi får vist volleyball frem på en helt ny måde, der er så markant anderledes end den oplevelse mange har stået med i folkeskolen eller gymnasiet,” siger Mads Rosager.

”Når holdene vandt en kamp, fik de flere og flere accessoires på, som de skulle spille med. Det gør kampene og arrangementet meget mere uformelt og flytter alle deltagerne over i en anden rolle, end man ellers ville have, hvis det var helt normal volleyball på et halgulv, hvor man er mere modtagelig for nye relationer. Generelt var det bare super sjovt, når man pludselig stod med blomsterkranse om halsen og håndleddet,” siger han.

”Kombineret med god musik og kolde øl fra caféen, rammer vi virkelig noget, der giver mening for de unge mennesker at deltage i,” slutter Mads Rosager.

Welcome U er støttet af Nordea-fonden.
Læs mere om projektet på www.WelcomeU.dk.

Følg med på Welcome U Facebooksiden her, hvor du også kan se mange flere billeder fra Hawaii in Hafnia.
Mandag blev der i Idrættens Hus i Brøndby trukket lod til kvartfinalerne i pokalturneringen. Det er sidste skridt på vejen for at komme med i den eftertragtede Final 4 den 15.-16. december i Frederiksberg Hallen.

Lodtrækningen blev streamet live på Volleyball Danmarks Facebookside, og resultaterne af lodtrækningen kan ses herunder, hvor videoen også kan ses eller genses.

1/4-FINALER, DAMER
Team Køge vs Elite Volley Aarhus (Asgårdskolen)
Gentofte Volley vs Amager VK (Kildeskovshal 1)
VK Vestsjælland vs Brøndby VK (Korsørhallen)
Fortuna Odense Volley vs Holte IF (Klostermarkshallen)  

1/4-FINALER, HERRER             
Gentofte Volley vs Aalborg Volleyball (Kildeskovshal 1)
Middelfart VK vs Hvidovre VK (Lillebæltshallen)
Boldklubben Marienlyst vs ASV Århus(Marienlyst Centret Hal 4)
VK Vestsjælland vs Ishøj Volley (Korsørhallen)

KØB BILLETTER TIL FINAL 4 HER (25 PROCENTS RABAT HELE NOVEMBER)

Datoerne for Holte og Gentoftes hjemmekampe i dette års europæiske turneringer er nu lagt fast. 

Begge mandskaber er med i CEV Challenge Cuppen.

Første europæiske kamp er Gentofte mod norske Tromsø, som spilles onsdag den 29. november kl. 19.00 i Kildeskovshallen. Dette er i 2. runde af turneringen.

Holte tager imod Viteos NEUCHATEL Université fra Schweiz tirsdag den 12. december kl. 18.30 i Holtehallen i turneringens 1/16-finale.

Klik her for at læse mere om kvindernes CEV Challenge Cup.

Klik her for at læse mere om herrernes CEV Challenge Cup.
11 damehold og 9 herrehold krydsede i weekenden klinger i gruppespillet i NEVZA Club Championships, NCC. Tre danske hold viste storspil og gik ubesejrede videre til finalespillet.

Holtes regerende NCC-mestre var selv værter for Gruppe A, hvor de tog imod ToppVolley Norge, TIK Viking og Volleyliga-kollegerne Amager.

Holte viste dog ikke den store gæstfrihed og vandt tre gange 3-0, hvilket sender dem suverænt til tops i gruppe og direkte i finalespillet.

Samme scenarie udspillede sig i det andet gruppespil på dansk grund, Gruppe B i Brøndby. Her var klubben fra den københavnske vestegn også det stærkeste hold i gruppen, hvor de vandt 3-0 over Afturelding og 3-1 over Oslo Volley.

Dermed er Brøndby også videre til finalespillet. Her for de to danske klubber selskab af Førde VK, som vandt Gruppe C samt Oslo Volley, som blev bedste 2’er.

Finalespillet spilles den 19.-21. januar. Værterne offentliggøres senere.

Amager og Køge fik begge en sejr, men det var desværre ikke nok til at sende dem videre fra gruppespillet.

Marienlyst også i finalespillet
Hos herrerne havde Marienlyst fordel af hjemmebane, og den udnyttede de. De regerende danske mestre vandt 3-0 over Afturelding og 3-1 over Randaberg og sikrede sig dermed 1. pladsen i Gruppe B og en billet videre til finalespillet.

Marienlyst bliver eneste danske herrehold i NCC-finalespillet. Hvidovre måtte desværre rejse hjem fra gruppespillet i Norge uden en sejr, mens Ishøj, der var værter for Gruppe C, sluttede på 2. pladsen med en 3-0 sejr over Polonia London. Det var desværre ikke nok til at blive bedste 2’er.

Marienlyst får selskab af Viking, Tromsø og Randaberg i herrernes finalespil, som afvikles den 26.-28. januar. Værterne offentliggøres senere.

Se alle resultater og stillinger her.
Og se meget mere på Facebook her.
Dårlig opførsel blandt tilskuerne kan fremover straffe holdet på banen. Arizona indfører nu et lilla kort som supplement til det gule og røde.

Volleyball bliver mere og mere populært, og med flere tilskuere følger også nogle gange mere højrøstede tilskuere med dårlig opførsel.

Derfor indfører staten Arizona i USA nu et lilla kort, som kan gives til tilskuere, der opfører sig dårligt under en kamp.

Det sker på baggrund af et stigende antal klager fra kampafviklerne, der oplever forældre og tilskuere, som opfører sig værre og værre.

Lad os derfor kort gennemgå de forskellige farve kort og deres straffe:

De officielle volleyballregler tillader en dommer at give pointstraf til spillere og trænere for dårlig opførsel under en kamp. Gult kort er en advarsel, mens rødt kort giver straf. Det lilla kort tilføjes nu dommernes værktøjskasse, men adresserer sig til tilskuernes opførsel under en kamp.

1. gang det lilla kort præsenteres, bliver det holdt i én hånd sammen med et gult kort. Anførerne bliver kaldt til dommerbordet, og den fornærmende tilskuer bliver identificeret som tilhørende det ene eller det andet hold. HOLDET modtager nu en advarsel om deres tilskueres opførsel.

2. gang det lilla kort præsenteres i samme kamp til en tilskuer fra samme hold (ikke nødvendigvis samme person, som var skyld i det 1. lilla kort), resulterer det i en straf. Det lilla kort bliver holdt i én hånd sammen med et rødt kort. Det vil medføre en straf til holdet, som vil miste serveretten, og modstanderholdet tildeles ét point.

3. gang det lilla kort præsenteres i samme kamp til en tilskuer fra samme hold, vil det medføre en bortvisning af den fornærmende tilskuer fra hallen. Kortet præsenteres sammen med det røde kort, og kortene holdes i hver deres hånd af dommeren. Dommeren træder ned fra dommerstolen, og sammen med haldirektøren og den kampansvarlige sørger de for, at den fornærmende tilskuer bliver smidt væk fra hallens område resten af dagen.

Ved aggressiv adfærd bortvises tilskueren for fremtidige Arizona-kampe resten af sæsonen.

Arizona har indført det lilla kort for at understøtte en positiv og heppende adfærd på ens eget hold og spillere frem for at skulle døje med negative angreb på dommere, kampledere og spillere på modstanderholdet.

Kilde: Volleywood
Side 1 ud af 111

Kontakt

 • Volleyball Danmark
  Idrættens Hus
  DK-2605 Brøndby
  Tlf.: +45 4326 2626
  Fax: +45 4363 2410
  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


  Sportsdirektør

  Mikael Trolle
  Mob.: +45 2096 3380
  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


  Elitechef
  Sven Brix
  Tlf.: +45 4326 2714
  Mob.: +45 2372 8900
  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


  Bredde- og Udviklingschef
  Peter Morell
  Mob.: +45 2372 2764
  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for adm.