Hjemmesidebanner
søndag, 03 januar 2016 13:05

Guld til damerne ved Novotel Cup

Written by
Novotel Cup damer, Luxembourg, 3.1.2016

Liechtenstein - Danmark: 1-3 (11-25, 25-17, 8-25, 10-25)

 

Sådan så det ud, da de danske piger vandt Novotel Cup.Her kan du se højdepunkterne fra damelandsholdets sidste kamp i Novotel Cup. En kamp der bragte pokalen til Danmark for andet år i træk.

Opslået af Dansk Volleyball Forbund på 3. januar 2016


I den sidste kamp ved Novotel Cup mødte Danmark Liechtenstein. Danmark havde 2 sejre og Lichtenstein 2 nederlag fra de første kampe

Danmark kom lidt usikkert fra start og kom bagud 2-4. Men hurtigt fik holdet styr på tingene og med effektivt spil gik holdet til en sætsejr på 25-11 på et afsluttende stenhårdt smash fra Tenna Donslund.

Andet sæt startede med et mere aggressivt spil fra Lichtenstein, hvilket skabte usikkerhed i det danske spil og vi kom bagud 6-9 og 8-16. Et par indskiftninger af Amalie Owie og Mette Sallerup stabiliserede det danske spil, men føringen til Liechtenstein var blevet for stor og Danmark tabte sættet 17-25.

I tredje sæt fik Danmark stabiliseret sit spil. I Anne Katrine Ravns serv trak holdet fra til en føring på 17-5 på blandt andet en del gode blokader og skarpe transitionsangreb. I det hele taget virkede det som om Danmark gerne ville understrege, at sættabet var en fejl og holdet vandt med hele 25-8.

Fjerde sæt havde også Danmark som toneangivende og på blandt andet en god serveserie fra Trine Rask Nielsen kom Danmark på 16-3. Herfra spillede Danmark sættet stille og roligt færdigt og vandt sættet 25-10, kampen 3-1 og Novotel Cup som ubesejret hold.

Det var en flot præstation af det danske damelandshold at vinde turneringen for andet år i træk. En række spillere har investeret tid i jule- og nytårsperioden på at repræsentere sit land og indhente vigtig erfaring til sig selv, landsholdet og landstrænerteamet.

Den næste vigtige opgave for holdet ligger i maj, hvor der skal spilles både EM- og VM-kvalifikation. Her skal holdet op mod en række stærke modstandere, men forhåbentlig vil selvtilliden, der er tanket her i Luxembourg hjælpe holdet i disse langt sværere kampe.

Danmark startede kampen med følgende spillere:
Hæver – Sigrid Friis Christiansen
Diagonal – Nanna Naomi Khan Mølgård
Kanter: Nora Møllgaard og Tenna Donslund
Centre: Paulina Hougaard-Jensen og Trine Rask Nielsen
Libero: Laura Brix

Indskiftere – Anne Katrine Ravn, Asta Kjærgaard, Mette Sallerup, Amalie Owie og Maria Tyndeskov.
Read 1301 times
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.